Появата на надпис „check hybrid system“ на таблото на автомобила всява ужас в много от собствениците на хибридни автомобили. Но има едно голямо НО. Вече няма от какво да се страхувате. Това „check hybrid system“ вече е съвсем обикновен проблем, който се решава за един ден в много от случаите – например Toyota Prius – всички модели, Toyota Auris Hybrid и Toyota Yaris Hybrid. Изключение правят няколоко модела на Lexus – RX450H, GS450H, LS600H и Honda Civic Hybrid. За тях е необходимо малко повече време, тъй като някои батерии са много по-сложни и трудни за сглобяване.

check hybrid system

check hybrid system

 

check hybrid system

check hybrid system

Например при Honda Civic Hybrid всички елементи се обработват допълнително, което допълнително увеличава много времето за сглобяване. Като цяло батериите лесно се разглобяват. По важното е да можете да ги сглобите отново и най-важното е накрая нищо да не ви остане. В този случай има вероятност батерията да заработи отново, но ако нещо ви е останало или сте забравили да включите някой куплунг, то със сигурност тя няма да работи. И отново ще ви светне :

check hybrid system

check hybrid system

check hybrid system

Докато проблемът с батериите за Лексус беше решен отдавна и много отдавна не сме имали проблеми с резервни батерии за тези автомобили, то проблемът с Honda Civic Hybrid беше много голям. Повтарям БЕШЕ. Сега вече има няколко добри решения на всички проблеми с Honda Civic Hybrid. Има, както нови батерии, така и втора употреба с капацитет над 95% и то на много по-достъпни цени.

Service-Hybrid работи за вас. Check hybrid system вече е наш проблем.

ВЪПРОСИ НА 0877053434 или

www.facebook.com/Priuschatbg

инж. Пламен Пеев

 

Categories: Статии

en_GBEnglish