Поредната статия насочена срещу Тесла.

Електромобили

Тесла

 

 

 

Какво се опитва да ни каже?

Защо всички са срещу TESLA

Кой се опитва се да ни убеди, че електрическия автомобил е нещо лошо и вредно за обществото. Истината е съвсем друга. Тесла е идеята. Тесла е името. Тесла е марката. Тесла е икона. Но Тесла не е световния производител номер едно на електрически автомобили. Световния производител номер едно на електрически автомобили е Китай.

Докато Тесла в момента прави по 7-8000 автомобила на месец, Китай прави по 100 000 в момента и може да прави много повече. Ако има пазар и поръчки Китай може да прави по 500 000 още от следващия месец. И вярвайте ми електромобилите са само половината от автомобилите на бъдещето, другата половина се пада на водородните автомобили. Но те са „друга бира“. Времето им все още не е дошло. На дневен ред са електромобилите.

Защо всички са срещу TESLA

Напоследък се чувства някакъв съюз на всички автомобилни производители, насочен срещу Тесла. Но господа, не трябва да ви е страх от Тесла. Много повече трябва дя ви е страх от Китай. Не Тесла ще ви лиши от печалбата от вашия бизнес. Тесла е все още твърде малка, за да се мери с вас, но Китай е достатъчно голям.

Ще има продължение.

Цялата статия публикувана в 24 часа, която уж или наистина е преведена правилно от Форбс.

https://www.24chasa.bg/avto/article/7109850?fbclid=IwAR0xzF-f6VfXDfOwubvMXwVtT3zwPS3-Wxxb6HzkSSor3IbzhPpnj0MlwZk

 

Categories: Статии

en_GBEnglish