Check hybrid system RO

„Check hybrid system“  de pe tabloul de bord este terifiant pentru mulți proprietari de automobile hibride. Dar există o mare DAR. Nu ai de ce să te temi. „Check hybrid system“ este acum o problemă foarte frecventă rezolvată pentru o zi în multe cazuri – de exemplu, Toyota Prius – toate modelele, Toyota Auris Hybrid și Toyota Yaris Hybrid. Excepția este Lexus – RX400H, RX450H, GS450H, LS600H, Honda Civic Hybrid și Honda Insight. Ea durează un pic mai mult pentru ei, deoarece unele baterii sunt mult mai complicate și greu de asamblat.

Check hybrid system

Check hybrid system

Check hybrid system

De exemplu, cu Honda Civic Hybrid, toate elementele sunt prelucrate în continuare, ceea ce sporește în continuare timpul de asamblare. În general, bateriile sunt ușor de demontate. Cel mai important este să le reasamblați și cel mai important lucru este în final să nu lase nimic rămas. În acest caz, este probabil ca bateria să înceapă să funcționeze din nou, dar dacă vă rămâne ceva sau ați uitat să conectați o priză, acesta nu va funcționa cu siguranță. Și se va aprinde din nou:

Check hybrid system

Check hybrid system

Check hybrid system

În timp ce problema bateriei Lexus a fost rezolvată pentru o lungă perioadă de timp și pentru o lungă perioadă de timp nu am avut probleme de baterie de rezervă pentru aceste mașini, problema cu Honda Civic Hybrid a fost minunată. Repet A FOST. Acum există câteva soluții bune pentru toate problemele cu Honda Civic Hybrid. Există baterii noi și second-hand cu o capacitate de peste 95% la prețuri mult mai accesibile.

Check hybrid system

Check hybrid system

Service-Hybrid funcționează pentru dvs. Verificați sistemul hibrid este deja problema noastră.

+359 877 05 34 34

www.facebook.com/Priuschatbg

CEO Plamen Peev

 

Giurgiu – Ruse, BULGARIA, blv. Bugaria 123

E85
7009 Русе

Categories: RO

en_GBEnglish